Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Lukten av regn och fukt
för tankarna tillbaka
till en lekstuga
där dagarnas stora händelser
utspelade sej
i fantasi och verklighet




Fri vers av Krengan
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-11 10:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lekstugan ger fina minnen
2020-05-17

    Lena Staaf VIP
Minnen från barndomen.
2020-05-11

  alicja lappalainen VIP
Bardomens lycka i korthet.Mycket bra!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Krengan