Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gamla djungelordspråk från Lund


aforismer11maj20

Den som jagar lyckan skrämmer iväg den och hinner aldrig ifatt den.

 

Ingenting är längre som förut - men väl akterut.

 

Utvecklingen i dessa tider går så snabbt att jag är nostalgisk över hur det var för en kvart sedan.

 

Både pessimisten och optimisten menar att det inte blir bättre än så här.

 

Hade inte människan varit så slö och bekväm av sig hade vi fortfarande levt kvar i grottorna, klädda i djurhudar.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-11 11:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Varför får så få rökare covid 19, det om något vore väl en utmaning, nu när sport är som litet nedraget? Hur var det för en akademisk kvart sedan? Var det en beboelig kvart, hade den säkert svarta gardiner i sovrummen...
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP