Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karantän


karantän
därute gungar sakta
en orubblig tall




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-11 12:01



Bookmark and Share


    Tony Genzale
Fantastiskt poetiskt. Det orubbliga i situationen lättar upp vår ångest.
2020-07-15

  Annie b'larsson VIP
Dramatiskt! men samtidigt med rytm och änna go känsla. Jag förs dit ut på direkten - och tallar hör min barndom till. Så det är mycket att fundera över.
2020-05-11

  lodjuret/seglare VIP
Är anhängare av att ge ett motmedel till fattiga människor i flyktingläger. Och skulle det bara vara i god tro, det tagits fram, så är det väl lugna gatan om du är 'tillräckligt rik' för att köpa dig en plats på 'säkerhetens ark'... Inte du personligen förstås, men andra, du vet, de där andra...
2020-05-11

  TrollTörnTrappan VIP
Den klarar sig - vad vi än hittar på?!

Redan själva saktheten i gunget tycks rogivande..

Sedan hur trädet dessutom är orubbligt.... sätter en eller annan myra i huvudet?!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP