Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka i högsta grad

Något bultar i bröstet,
vilken stark energi.
Lutar mig bak, kan inte kontrollera stötarna.
Lutar mig bak, försöker känna, känna den starka lyckan.
Vilken känsla, vilken makt.




Fri vers av Shaida
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-11 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shaida
Shaida