Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens leende

dagen ler mot oss
på solskenspromenad
bland doftande syrener

medan två duvor ser på
plockar jag syrenklasar
och rosa äppelblom

fem gyllene maskros
och buketten är klar

i bild
från mormor
till Freja!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-11 18:15



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gulligt. :)
2020-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Njutbar läsning i vårens blommande tid!
2020-05-13

  ULJO
Så fint
2020-05-12

    Lena Staaf VIP
Njutermed dig av det vackra och dofterna!
2020-05-11

  Marita Ohlquist VIP
En fin bild av en leende mormor och en vacker bukett.
Tror att lilla Freja blev glad.
2020-05-11

  lila fjäderblomman VIP
Vilken vacker bild och bukett!
2020-05-11

  Rise Little One
Det blev en fin bild till oss läsare med, tack vännen!
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP