Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag stannar här.

Jag tänker stanna här,
precis här

Här hör jag hemma,
här vet jag vem jag är

Tomheten äter mig med kniv och gaffel,
men jag står lugnt kvar

Jag har gjort mitt val,
jag stannar här.




Fri vers av Neaskriver
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-11 18:40



Bookmark and Share


  urbanjohanssonwriter VIP
Avskalat och vackert
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Neaskriver