Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens speldosa

Puderrosa fors.
Flyger inuti ditt moln.
Stadens damm av grus.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2020-05-11 19:19



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Men den här är ju så härlig !
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP