Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Villfarelsen


Jag är dagen
Jag är natten
Jag är tiden
Jag är rummet
Jag är vinden
Jag är allt och ingenting





Fri vers av Kunzang
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-11 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kunzang