Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tur

Skir du är mitt innanhav mellan kobbar skär
glimtar havets månljus silverstrima i kvällens
timma
Skär du himmel röd lila fjärran bort sakta svartna
nattens lugn sakta driva in
Tar min eka sänker åran vattnet tar den far hem...




Prosa av Steff...
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-12 01:30



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2020-05-12

  Öknens Ros VIP
Vacker ton i dikten.
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Steff...