Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden efter pappa och farmor

Min farmor vid blomstrande körsbärsträd med fågelbo. Där ännu mer kärlek kan få gro.
Min pappa vid tornparken bodde. Där jag växte upp. Iallafall helger.
Ett hem med minnen. Ett hem med dina loppis fynd. Nu när jag ser foton. Lägenheten endast ett skelett. Ett tom skal.
Att det bor andra där sedan länge. Känns så fel. Så fel. Det är ju där du skulle bo jämt. Alltid. För evigt.
Jag har ett kasettband från när jag var liten och vi pratar och jag sjunger. Har inte klarat av att lyssna på det än. Vet att när jag gör det kommer själen brista och hjärtats tårar rinna.
Jag ser mot stjärnorna där du och farmor vackert glittrar tillbaka. Jag känner er inom mig.
Pappa för alltid hjärter kung. Jag saknar dig mer än de tårar som någonsin runnit längs min kind.
Farmor för mig alltid hjärter ess. Jag saknar dig mer än jag saknar mig själv.
Nu fortsätter jag på livets resa.
Men ni finns med mig natt som dag. Dag som natt.
Kanske blomstrar körsbärsträdet vid regnbågens slut. .
Det är vad jag önskar iallafall.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-12 01:58



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vackert formulerad text om sorg och saknad,
2020-05-12

  Jones__
Jag blir så så berörd, låter tårar rinna fritt längst kinden... när jag läser din text.
Vilken vacker hyllning... fylld med minnen, längtan och kärlek.
Helt ärligt, känner att jag måste hämta mig och läsa igen... Det är inte bara tårar, jag ler också, det är så insiktsfullt så fint och så kärleksfullt.
Tack för att du delar med dig!!!
2020-05-12

  Klint
så fint du skriver om dina kära
lev gott och länge med dina minnen
2020-05-12

    ej medlem längre
jag grät för dig, för din skull, det bara strömmar. väldigt vackert.
2020-05-12

  Gunnar Hilén VIP
Oj ! Tänker på Samuel Beckett. "Krapps sista band". Lyssna du bara !
2020-05-12

  Fredrik Axelsson
Så starka känslor om familjära kärlekar som övervinner död. Jag fastnar för kassettbandet, det kanske kallar och säger att det är helt okej med hjärtats tårar..
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP