Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I don`t need too write this... But I do!

Took a day- after -pill.
Probably the most stupid thing I`ve done, I think now afterwards!
If my pregnancytest don`t show I`m pregnant...!




Bunden vers av Mim
Läst 61 gånger
Publicerad 2020-05-12 04:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim