Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Something.In a book.


I think I knew this woman.

She was a woman...
And she could have had a talent, but she never did.




Bunden vers av Mim
Läst 70 gånger
Publicerad 2020-05-12 04:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim