Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känsla av vemod

solen lyser utomhus
ensam
inombords
känslan av vemod
hopplöshet
många runtom
känner så
orolig värld
orolig framtid
vad händer




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-12 08:44



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
De tre första raderna hade räckt som poem. Resten mera en välkänd allmänhet, som alla kan tycka och tänka.
Kollektiv oro.
2020-05-15

  Elinor Sörensson VIP
Känslosam. Kollektiv oro.
2020-05-14

  ULJO
Ord i tiden
2020-05-12

  morgonstjärna VIP
många känner samma som du över Corona
kännbart ändå
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77