Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske

kanske du förlorat någon
du inte trodde du skulle förlora
inte nu
inte idag
inte i år

kanske du förlorat dig själv
det är nästan värre
se dig själv i spegeln
påminn dig själv
vad du har
vem du inte är
kom ihåg
du är inte dina misstag
du är inte någon annans åsikt som inte känner
ditt rätta jag

du har vandrat genom livet
gjort misstag
lärt dig av dem och gått vidare
du är den som överlevde
många stormar
men ändå valde att
fortsätta framåt




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-12 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77