Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill - jag vill inte

jag vill njuta mer av detta ögonblick
jag vill inte vänta på vad som komma skall

jag vill oftare tycka om mig själv
jag vill inte leta efter kärlek

jag vill läsa mer
jag vill inte skriva meddelanden

jag vill bara "göra det"
jag vill inte tänka "tänk om"

jag vill göra mer saker jag älskar att göra
jag vill inte göra saker jag inte tycker om att göra

jag vill påverkas mindre av vad andra tycker
jag vill inte bli påverkad av vad andra tycker




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-12 08:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
viktiga tankar
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77