Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i natten då febern inte vill upphöra och jag är 80 år.


Svåra tider stundar.


Mina tankar är just nu

att tider som kommer

för den som inte

släpper in Jesus

i sitt hjärta


blir mycket

svåra härefter



Bortvändheten

från Gud har

bara ställt till en massa

bekymmer och elände

för mänskligheten


Den enda räddningen nu

är att ropa på Jesus

och bjuda in Honom

in i Ditt brustna hjärta


och Du blir räddad

både nu och för evigheten


då Jesus nu mycket snart

nalkas på skyn för att

hämta de som tror på Honom


Allt är förutsagt i Bibeln!


Plocka fram din dammiga bibel

och läs och sätt dig in i det som

komma skall i ändens tid!




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 502 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-05-12 11:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga val att göra för mänskligheten just nu...fint skrivet...
2020-05-16

  Salvation Pepper
Styrkan i att hysa hopp.

Gott.
2020-05-13

  Eva Helene VIP
Goda vädjande ord i en svår tid. Kram!
2020-05-12

  Niliboy
Ja, Jesus måste vi släppa in, han vet ju
Och vi måste var beredda! Halleluja!
2020-05-12

  anits VIP
Så fina kloka och tänkvärda ord!
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP