Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körövning.

En kör som utbildning slutför,

med tveksamhet övningen utför. 

"Ta er i kragen.

Andas med magen.

Halsen en tratt och ett stuprör."




Bunden vers (Limerick) av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-05-12 11:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP