Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldhunden

Det finns en
eldstadshund här
En Skotte
Dessa lär vara bra
håller värmen längre
Frusen som jag är
eldar jag mycket
även som mysfaktor
men inte med hunden
Jag har inte hjärta
att ställa in den
så jag har skaffat
ett galler i stället




Fri vers av Krengan
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-12 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krengan