Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakna

vakna
och vet

finns blommor
och grönt

vi kan
andas

regnet slår mot
fönsterrutan

nu är tid
för dans

trumslag
och sång

sedan är det
siesta -
dina händer
håller mig ömt

skymningen
passar skönt
till köksbordspoesi
med varma scones




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-12 15:52



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Myspys igen! Om det inte vore för coronaviruset hade jag haft lust att hoppa på tåget och komma ner och lära mig leva med samma nyfikna glädje, betala för en helgkurs. ;)
2020-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt diktat om det stora i det lilla!
2020-05-13

  Kungskobran VIP
Fin vardagspoesi
2020-05-13

  ULJO
Gillar.
"till köksbordspoesi med varma scones"

2020-05-12

    Lena Staaf VIP
Din poetiska blick som famnar världen, våren och det näraliggande lilla livet
2020-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP