Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bön för att slippa min fixering vid att hon inte hör av sig idag.


Ta mig till verkligheten

Ta min oro
Viska i mitt öra att hon älskar mig ändå

Ta min oro
Viska i mitt öra att hon mår bra

Hjälp mig Gud att inte grubbla
Hjälp mig Gud att vara realist

Hjälp mig se verkligheten

Amen




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-12 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP