Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens paradis

Jag tänker på dig hela tiden

din hud som nuddar nära

när du smeker mig med hjälp av siden

Gud, vad vi är kära

Men inte i varandra

bara bilden av oss själva

som får oss runt i själen vandra

och våra kroppar att skälva.




Fri vers av Emilia Mattsson
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-12 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson