Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hit och Dit.

Med våren är det ingen reda.
Kanske kommer den på freda.

En dan då är det sol.
Var är göken han som gol?

Västergök är bästergök.
Södergök är dödergök.
Östergök är tröstergök.

Väntar nu på tröstergöken.
På att våren finns bortom kröken!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-12 19:19



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Jag älskar göken!
Här på Öland har han galit sen 2 maj i stort sett varje kväll:-)
2020-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet om längtan efter våren som tvekar!
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP