Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen.

Längtan efter skogen,
suget efter maskopi:

Åt maskars och lavars
heliga sammansvärjning.

Till bergen och gravarnas
och trädens amnesti.

Lämnar jag min mänskas tvetydighet
naken i en sjö.




Fri vers (Fri form) av Botox
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-12 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Botox