Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en marionettdockas mungipor


En marionettdockas mungipor
är det verkligen jag som ler?



mina känslor är väl inte
mina egna?





Fri vers (Fri form) av anonymiteten
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-12 22:36



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Riktigt bra. Känns och väcker tankarna.
2020-05-18
  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten