Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi blöder

Inlåst med tankarna
Vankande, bankande
Hur ska vi sansa det
Brinner upp, brinner ner
Du är allting vi ser

Går inte att dölja
Allting böljar
Det sköljer över
Försvinner
Vi blöder






Fri vers av Mrell
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-12 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell