Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett regn




Jag är nästan där,
nästan.

Inte lång väg kvar
på den oändliga.

Jag sträcker upp
mina fingrar mot himlen

som för att nå den.

Och du bara sitter där
med benen i kors

och ler

medan jag åter faller




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-12 23:44



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Stark dikt.
2020-05-14

  Nanna X
Suverän slutrad, faller som ett regn!
2020-05-13

    Sefarge VIP
Himlabra
Igenkännande!
;}
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg