Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2.19

 

 

natt nu!

läser inte - lampa släckt

 

nakenandas

varmkladdig

 

i tankar som virvlar valar

i det djupblå

lösa, porlande

 

hör!

 

ytans kolsyra

fräsa mot stjärnhimlen

oavslutat

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-13 02:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt mmm.
2022-11-13
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP