Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solskimmer

Varje morgon
sköljs minnet fritt
från drömmar
Gör sig redo
för en ännu
osjungen dag
som välkomnas
i ett solskimrande
crescendo




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-05-13 04:41



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Texten visar på möjligheter: "fritt, redo, osjungen dag, välkomnas". Fyra sista raderna är helt enkelt en glimrande naturmusikalisk inbjudan med ett invävt mått av förväntan.
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP