Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetisk blick på fotografi!

Att fjärrskåda...
Att skärskåda...
Det är alternativen, och inte frågan.




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 05:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim