Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kodade ytor



Sekunderna

av tvekan

seglade in

under huden din

och gjorde

anletsdragen

spändare



Du började

hemligen färdas

över kodade

ytor ingen

kunde följa

ditt smittande

leende tolka




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-13 09:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den stund när kontakten bryts och ersätts med frågor. Fint fångat!
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP