Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm, käre främling

In och ut
Fram och tillbaka
I den här världen är varje vunnen minut en guldåder
Tunnel upp och tunnel ner
Tunnelsyn genom livet

Stad av främlingar
med sina främmande liv
som du står främmande inför
Herregud..
Till slut är väl även du
främmande för dig själv

Men
Trots vad den här staden gör med dig
så är dragningskraften oemotståndlig

Flugan till sockret

Jodå..
Funkar varje gång




Fri vers (Fri form) av Sam u dubokom ofsajdu
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-13 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sam u dubokom ofsajdu