Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Masstomhet

 

 

Ring inte på min dör!

Jag existerar inte!

 

Gå inte i mina spår!

Jag existerar inte!

 

Veck inte mina känslor, du kärlek!

Jag är en själ sen länge som har gått bort!

 

Planera inte nya texter, du min hjärna!

Jag är död!

 

Visa inte mig vem jag är, du verkligheten!

Jag saknar min existens!

 

Kom inte i min sömn du drömmen!

Jag är stendöd!

 

Tillräcklig död att existensens ser på mig som aldrig född




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-05-13 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP