Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den motvilliga vännen

 

 

Allt levande som existerar

Allt i existensen av Gud skapat

All existens och allt liv

 

Kommer på snabbt besök till livet

Hälsar kort och bort försvinner för gått

Tänker ALDRIG DÖ

 

Utom EN!

Den stora makthavaren

Den stannar för alltid till och med efter livet

 

DÖDEN!!!

 

Läxar oss alla

Tilltalar oss alla

Hälsar var och närsomhelst utan varning

 

DÖDEN!!!

 

Plockar höger och vänster, upp och ner

Misser inget i sin väg samt lämnar ett stort ärr efter sig

Han bara tar liv och aldrig ge den tillbaka

 

Döden!

 

Ger varje människa tiden att tänka och tänka om

Att vara en sann människa

Att leva sant och aldrig falskt och medmänsklig

 

DÖDEN är allas ÖDE våra motvilliga vännen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-05-13 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP