Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rubrik

vill verkligen slita kläderna av dig men mina händer är fulla av bläck och skuld. orden kommer aldrig ersätta skulden. inte skapa en förklaringsmodell dig given. tusen Ave Maria helvetes massa Fader vår. en stunds tystnad för mig. jag vill ge den till dig.




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-13 12:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Enligt några (larm-)apporter i västvärlden, räknar 'forskarna' med att människan och mera ibland kvinnor och mera ibland män, blir mera ointresserad av mer traditionella sympatier för 'kärlek o sex'. Bara att försöka läsa en köpt bok eller tidning kan vara en sådan där motsats till abstinens. En del människor vill mena på att olust, inte bara är en själslig upplevelse, utan även kroppen påverkas till att producera det som är nödvändigt för 'naturlig reproduktion'. Så potent betraktas, eller kanske brist på, är alltså beräkningen till att människor skall bilda par och just nu är detta särskilt 'besvärande'... Detta liknar på sätt och vis beteendet hos en man som tröttnade på amerikanska hotell alltid hade en bibel i sängbordet, så han lade till eller bytte ut den mot en alternativ bok till nattlektyr. Exempelvis en deckare av P. D. James eller någon bok att skratta åt...
2020-05-18

  Annie b'larsson VIP
Du är poet. o det hjälper inte alltid. Kärleken kan ge sig iväg bara så där, när man är mitt upp i ett mästerverk.
2020-05-18

  KattenKin VIP
Snygg ånger, verkligen en rubrik!
2020-05-14

  Domenico VIP
Tveksamheterna...lystnaden...
känsloförvirringen...
Chapeau Bäste Bjarne!
2020-05-13

    Lars Gullberg
En sorts bön nåd som jag både känner igen mej i och tilltalas av. Så länge satan har fått härja i mej, blott en människa jag är.


2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö