Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vikten av kontraster


Hur man än vänder sig

När livet känns träligt och jobbigt
är det ett enda grått lidande,
och är man sjuk eller råkat ut för en olycka,
gör det inte saken bättre.

Det kan kort sagt vara för djävligt!

Men när lyckan ler och allt går som smort,
och man liksom glider fram i tillvaron,
kommer snart tristessen smygande,
och då ser man till att göra något helt fel.

Det kan kort sagt vara för djävla tråkigt!

Omväxling inte bara förnöjer
utan är en nödvändighet.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 13:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
När solen behagar titta, fram ur molnen hitta, då leker själens goda, leende likt e hoppande groda, känslor även hoppa och spritta...
2020-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP