Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dagar

Alla dagar är en särskild dag
ty där möts alltid
förflutenhet och framtid
och befruktar varandra.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-13 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP