Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens famn

Fönstret stod något glänt med gardinerna
hängandes likt drömska slöjor skylandes nattluftens lågmälda kyssar; så, jag reste mig upp ur min bädd, ögonen fortfarande slutna, alltid drömmandes, inte en tanke på gryningens missmodiga uppvaknande!
Jag drogs av min egna lekfulla nyfikenhet till fönsterbrädan och blickade ut i den djupblå sommarnatten och jag klättrade ut och upp mot takets högsta punkt, kikandes över byn som sedan länge krypit till kojs.....
Stjärnorna vakade över grannskapet, skogarna och hagarna.
Stjärnfall syntes som strimmor av ljus ovanför barrtopparna, störtandes ner mot jorden...

11/4 - 20




Övriga genrer av Kallmark
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallmark
Kallmark