Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets resa

Det är så hårt, detta jordiska vandrande!
från ena pölen till andra, går alltid samma öde till mötes!
Jag trodde länge på de vackra vyer som suktat min åtrå sen unga år, och jag kom att förlova mig med längtan - en bitterljuv prinsessa med famnen full av törnar men hoppfullt trogen än någon annan kvinna!

7/5 - 20




Övriga genrer av Kallmark
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-05-13 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallmark
Kallmark