Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-95

Jag minns spillror ut ett rockstjärne liv; en ung poet, hans öde ingen kunnat lokalisera, dryga två decennier har inte varit nog att besegra mysteriet R. Edwards.
En del pratar om en landsflykt, i "Love's a sweet exile" kunde dina rader vrålat högre än att du sköljts upp på någon vacker kust - eller förblivit på Atlantens kalla botten.
Jag hör hur du kunde ha vandrat söderut, ner till Medelhavsområdena, för att sedan hänge dig åt en by som inte känner dina plågor.

Som riktigt ung skrev du om att försvinna, vid floden Severn, där avtrycket av dina spår fortfarande väcker våra sorger.

4/5 - 20




Övriga genrer av Kallmark
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallmark
Kallmark