Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av många

En säng i mörker
ett hopp där i natten
en hand i handen
sången till tröst
blicken i tomrummet

Änglar i rummet
vita papperssvalor
dansar i gryningen
välsignelsens ansikte
hopp om förtröstan

En säng i nattdunkel
ensamma andetag
kampen om livsgnistan
skuggor på väggarna
demonernas rörelser

Änglar mot väggen
skuggor som dansar
någon vill ge svar
klänningen är fallen
stigen mot fjärran

En säng i ljuset
mytomspunnen tro
livets nydaning
inget kan vara bättre
än änglarnas hopp

(Copyright © ULJO)




Bunden vers av ULJO
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-22 07:08



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Lite magiskt och jag tycker om hur änglarna finns där i bakgrunden som fond.
2021-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppet lever i din vackra vemodiga dikt.
2021-06-22

    Lena Staaf VIP
Hoppfull text trots viss spökvarning.
2021-06-22

  Öknens Ros VIP
När natten kommer ser man allt från en annan värld.
2021-06-22

  Feliaxel VIP
Vacker vemodig läsning
2021-06-22

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvacker
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO