Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DOFTEN AV MAN OCH KVINNA

 

Jag bar lusten

i smekande händer

min utslagna röda ros

 

du läppjade törstigt

åtråns ljuva nektar

från längtande blomma

 

det doftade himmelskt

av man och kvinna

när vi smälte samman

 

till kropp och själ

i egen bubbla

glömde livet utanför




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 536 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2020-05-13 17:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
Underbar!
2022-12-11

    Björka
Härligt…
2022-02-14

  DominiQueen
Sexigt, ömt, berörande.
Precis som det känns!

BRAVO :-)


2020-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och vackert...
2020-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekspoesi, mjuk, fin och alldeles underbar!
2020-05-14

  ULJO
Kärlek när den som bäst. När den är sann. När den är äkta.
2020-05-14

  Niliboy
Kolla om du får vara med i Höga Visan,
Så ömt diktat!
2020-05-14

  Rise Little One
Sensuell text som doftar liv och skapar eufori i sinnen.
2020-05-14

  Blomma-Stjärna VIP
poesi som doftar åtrå
bokmärker
2020-05-14

    Max Poisé
doften av det ljuvliga, så grymt beskrivet!
2020-05-13

  KattenKin VIP
Du är helt suverän på lustlyrik, och denna var verkligen utsökt, bland det bästa jag läst av dig. Sparar pärlan.
2020-05-13

  Cikoria Blå VIP
Bra att du som kvinna skriver om lust.
Och du gör det bra.

2020-05-13

  Magdalena Eriksson VIP
Kärleken bör få mer uppmärksamhet. den bjuder du på som en ivrig bartender.. en innerlig bartender som serverar det en aldin glömmer. kroppsminnen som det heter men borde heta något annat. Äkta kärleks blomma slår ut många gånger...

2020-05-13

  Öknens Ros VIP
Sensuellt och lockande bildspråk.
2020-05-13

  Feliaxel VIP
Fantastiska känslor i dina rader
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP