Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över nu

det mjuka lugnet vaggar
den starka har landat
på en plats
dit ondskan
inte våldför sig på hennes själ

den starka har slipat av
rester av svaveldamm av hat
sulfitstinkande ord
från den tid då fruktan
var middag, frukost och lunch

den starka trodde hon var en myra
lät kackerlackor stampa på
det är över nu
en plats, en kropp att växa i
med blomstrande äppelträd
runt hennes knut

må den nyfödda elden
sveda pälsen
om hyenan vågar sig dit
för från ärren hos den starka
växer en ny hud ut






Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-13 16:15



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Tack för bokmärkning :)
2020-07-08

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Text vald till Uppmärksammade texter
2020-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
Tillförsikt mot en ny och bättre framtid...mycket fint...
2020-05-16

  Annie b'larsson VIP
Jag får en stark känsla av någon som har haft ett helvete. Men det är över nu. och du beskriver det jättebra.
2020-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP