Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blivit flera

 

Det blev en med snopp
när solen gick upp
så nu har dom blivit fem

Från liten till stor
alla i mitt hjärta bor
och alla är mig lika dyra

Tre flickor, två grabbar
ifrån olika söner
så fina på olika sätt

Jag ger mina kramar
och håller dom hårt
så att dom min kärlek känner

 

Kram från farmor.....

Copyright(christin lederman)




Bunden vers (Rim) av Christin Lederman VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 18:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christin Lederman
Christin Lederman VIP