Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmen om något större



andas in
andas ut
du smakar som cancer





jag har inget
men han är något för mig










något i allt
allt i något






Fri vers (Fri form) av trött
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-13 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött