Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

corde meo...

 

 

I fördjupningen

 

                 inuti mitt hjärtas fyra kammare

 

     vilar namnlösa insekter vars huvuden himlen berört

 

            endast en vårdag bort genom kvällslugnets regndoft

 

          och skygghets oändliga vindstorm

 

                      ännu en trasig dag

 

               fåfängt längtande...

 

 




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-05-13 23:51



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
insekter
insikter
själens
hjärtats trädgård
2020-07-12

    ej medlem längre
Den är eviga längtan. Den som håller oss fångna. Den som befriar oss.
2020-06-17

  Bjarne Nordbö
Som en stor vila till att börja med. Snyggt framfört i helhet. Gillas verkligen.
2020-05-14

    ej medlem längre
Dina pulserande, intima ord är som nektar för själen. I ett hjärta ryms en hel världs alla årstider och stormar, hemligheter och saknader.
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP