Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostar av frysen

Som kramsnö i min hand. Simmar i maränghav. De som sa de stannar. Deras röst jag aldrig längre hör. Intim med natten, fastän mörkrädd jag är. När jag med min generösa svarta spets urringning inte får den uppmärksamhet jag vill ha. Jag tar min Strawberry daiquiri och vinglar på höga klackar bort mot discopelare där jag dansar för mig själv. Försvinner in bland stroboskop, discorök och bubbelskum. En sista flirt. Jag delar taxi med älsklingen. Funderar vad jag har att bjuda på hemma. Kiwi. Endast en kiwi.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-05-14 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP