Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The power of love...

 


your words catch me

in my bed

cuddle me in the dark 

I close my eyes

to clearly see your soul

I'm holding tightly your embrace 

to be loved

the way you do love me

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-14 22:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka, ljuvliga känslor i din vackra dikt...
2020-05-16

  Blomma-Stjärna VIP
inlevelse i den andre
som väcker kärlek
och skapar närhet
2020-05-15

    Max Poisé
Att blunda för att kunna se själen är ett effektivt sätt att fyllas med känslor!
2020-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One