Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En evighet som dödgrävare!

Första steget.
Första solstrålarna.
Första dagen.
Första taget med spaden.
Måste....
Ta en promenad....
NU!
Ifrån jobbet, några minuter...
Några minuter, som dödgrävare!




Bunden vers av Mim
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-14 02:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim