Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Drömmar om en bättre värld
Om en tillvaro full av flärd
Rosendrömmar och önskedrömmar
Våta drömmar och mardrömmar
Faraos sjuårsdrömmar
Vakendrömmar och sanndrömmar
Vi drömmer och hoppas på
Vi drömmens sagovärld skall nå
Drömmar som vår kompass
Mot en framtid i lyxklass




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 108 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-14 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar