Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu



Det tunga mullret
djupt i kroppens mörka svall

och barnets ögon fångstgropar
för levelser
i Kosmos omedvetenhet

och handens grepp iordningställt
för världsordnings tabu och ritual

och svept i ömhets tafatthet
ett rassel i en asp;
en sommardagshypnos
på kanten till en sandlåda:
ett öppet fönster mot en evighet,

en inandning
som är ett kosmiskt brus;
ett fall
ner genom självets ljusa brunn,
där sökljus av synapser smeker tankar
ut ur supernovors vilda våld




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2020-05-14 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP